Изграждане на електроинсталация от началото до края. Монтаж на ел. табло, ел. контакти, осветителни тела, монтаж на електроуреди за вграждане, монтаж на бойлери и други

В нашата фирма сме специализирани в изграждането на електроинсталации от началото до края, монтаж на електрическо оборудване като електрически и разпределителни табла, ел. контакти, ел. ключове от всякакакъв тип, LED осветление, осветителни тела за външен и вътрешен монтаж, монтаж на бойлери, уреди за вгаждане, мебелировка и т.н. . Нашият екип от опитни електротехници е готов да се справи с всеки електроизграждащ проект, независимо от мащаба и сложността му. На нас може да разчитате както за изграждане или ремонт на електрическа инсталация за Вашият дом, така и електрическо съоръжения за Вашият склад, хале или търговски обект. Разполагаме с пълен набор от професионална апаратура и инструменти, които в съчетание с богатият ни опит и знания е възможно справянето с всякакъв тип проекти.

Защо всяка сериозна организация трябва да притежава солиден набот от техника?

В сверата на електроуслугите, ремонтите и електроизграждането е от изключителна важност умелият електротехник да има не само солидни знания и техническо мислене, но и богат репертоар от апаратура и инструменти, защото електротехническият занаят е пипкава работа, за която са нужни специализирани инструменти. Оставяме настрана задължителните ръчни инструменти, без които е невъзможно извършването на всякакъв тип електроремонти и затова ще се насочим към по-непознатата техника за обикновените хора.

Скенер за стени. Това е един доста непопулярен инструмент, който е изключително нужен за всеки занаятчия, който работи в сферата на електроремонтите и монтажните дейности. Този полезен уред позволява откриването на метални и неметални елементи зад стени и тавани, които биха били незаобиколимо препятствие при монтаж на най-различни елементи като например окабеляване, електротабла, електроуреди, аксесоари за баня и др. Представете си ситуацията, когато е нужно да се монтира шкаф или мивка например и на около 5 см от мястото на отвора с намира проводник или PVC тръба част от ВиК системата. Това е незаменим уред, заради който биха се спестили куп проблеми и главоболия.

Измерватели на напрежение. Това е също уред, който е незаменим помощник на всеки електротехник. С негова помощ се извършват различни замервания и диагностика за определяне състоянието на всяка електропреносна мрежа за нейното правилно функциониране.

Има още куп полезни инструменти, които няма смисъл да изброяваме, защо тяхното описание, дори и по-кратичко ще ни трябват поне 200-300 страници. Но мислим, че схванахте каква е идеята. Всеки уважаващ себе си електротехник трябва да притежва огромен списък от стандартни и нестандартни инструменти, с чиято помощ може да се справи във всяка ситуация.

Детектор за прекъснати кабели и къси съединения. Този уред е особено полезен, когато в дадения случай имаме ситуация на прекъсване на проводник, поради една или друга причина, който безпрепятства подаването на електричество към всеки краен консуматор. Той спомага и за локализирането на точното място на повредата или прекъсване на проводника, която повреда може да се отстрани в много кратки срокове ако разбира се случаят позволява това.

Нашата организация от електротехници и майстори за строителни ремонти притежава всички нужни професионални инструменти, с които да се справим с всеки възникнал електропроблем или просто се налага до цялостно изграждане на електропроводни съоръжения.

Как стартираме почти всеки проект?

Започваме процеса на изграждане или подмяна на електроинсталацията с изчертаване на подробен план, който обхваща всички необходими компоненти, проводници, кабели и предпазители. Не напразно добавяме и израза – „подмяна“, защото всяка стара ел инсталация се налага да бъде ремонтирана или подменена. Ние внимателно анализираме нуждите и изискванията на клиента, за да можем да предложим най-подходящото решение за тях.

След това пристъпваме към монтажа на електроинсталацията, като се придържаме стриктно към всички съответстващи стандарти за безопасност и качество. Нашите електротехници използват най-съвременните инструменти и техники, за да осигурят перфектното изпълнение на всяка част от инсталацията.

След приключане на монтажа, както на самата инсталация, така и на всеки електроелемент, извършваме подробни тестове и проверки, за да се уверим, че всичко функционира правилно и безопасно. Ние се грижим за изолацията на проводниците, коректното функциониране на предпазителите и релетата, както и за заземяването на системата.

Монтаж на осетителни тела, ел контакти и ел ключове

Работата по електрическата инсталация за нейното изграждане или ремонт в общи линии не се изчерва само до нейното внедряване в помещението просто, за да я има. Към нея се монтират най-разнообразни консумативи, които подлежат на лесна подмяна във времето. Това са така наречените интериорни елементи от всяка електрическа мрежа – контакти, ключове, предпазители, табла, осветителни тела и т.н. Това, че споменаваме „лесна подмяна“ не означава, че за тяхната смяна ще са нужни някакви особени технически умения, но поне ще са нужни малко опит и практика. В никакъв случай не съветваме никой ако не е сигурен в своите умения да не прибягва да извършва какъвто и да е било монтаж на ел ключове, ел контакти или осветителни тела сам. По-добре потърсете услугите на електротехник.

Монтаж, ремонт и подмяна на ел табла и разпределителни табла

Монтажът, подмяната или ремонтът на електрически или разпределителни табла е сложно начинание, което може да бъде изпълнено единствено и само от човек, който разбира от електротехника. Това е сложна задача на първо място, защото в таблото се помещават най-различни елементи с различно предназначение, което не всеки познава. На второ място при асемблирането на електрическото табло са нужни познаване на предназнавението и логиката на всички съставни части в него. Това е сложна задача, която не всеки може да изпълни. Нашият екип извършва висококачествен монтаж или подмяна на стари апартаментни и разпределителни табла при всякакви случаи. Наша грижа е, когато имате нужда от смана и монтаж на ел. табло да се чувствате комфортно и безопасно и горд собственик на една професионално реализирана електроинсталация и разбира се правилно асемблирано електрическо табло.

Нашата цел е да предоставим на клиентите изключително надеждна и дълготрайна електроинсталация, която отговаря на техните нужди и изисквания. Вярваме, че качеството на нашата работа и отдадеността към детайла са ключови фактори за успешното изграждане на електроинсталацията.

С дългогодишния си опит и професионализъм, ние сме в състояние да се справим с всякакъв вид проекти – от малки домашни инсталации до сложни комерсиални и промишлени системи. Разчитайте на нас за изграждането на висококачествена и надеждна електроинсталация от началото до края.